BOUW & ADVIES

Ervaring komt met de jaren. De vele jaren brachten veel projecten, waarover we u graag vertellen.
Meer informatie: 06 – 18550025

INTERIEURBOUW

Peter van Rooij ontwerpt en realiseert voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Het creëren van een nieuw interieur is onze dagelijkse uitdaging. Van ontwerp tot uitvoering en van een idee tot de laatste details. Wij hebben oog voor detail en dat maakt ons zo sterk. Bij ons geen afwerklatjes en kiertjes maar gedegen vakwerk en alleen kwalitatief goed materiaal. Peter van Rooij is jouw partner!

Geïnteresseerd?

VERBOUW

Naast de nieuwbouw staat Peter van Rooij ook garant voor de bouw aan uw bestaande woning. Deze bouw is op te delen in aanbouw, interne verbouwing, renoveren en onderhouden van uw pand. Hier is de ervaring en deskundigheid van Peter van van Rooij indien mogelijk nog belangrijker dan bij nieuwbouw. Dit omdat je hier te maken krijgt met constructies die in het verleden zijn gemaakt maar wel gevolgen hebben voor de nieuw uit te voeren werkzaamheden. Peter van Rooij staat hierin zijn mannetje!

Geïnteresseerd?

NIEUWBOUW

Vanzelfsprekend hebben wij met betrekking tot bouwen van een huis of bedrijfspand de nodige ervaring. Of een bouw of verbouw succesvol is hangt van een aantal zaken af. Wij hebben door de jaren heen een vertrouwd eigen netwerk opgebouwd van onderaannemers en leveranciers. Een nieuwbouw of verbouwing is pas gereed als alles volledig naar uw wens is!

Geïnteresseerd?

ADVIES

Onze diensten zijn breed: wij adviseren en begeleiden u bij de ontwikkeling, bouw en renovatie van uw project.

Wij werken professioneel en onafhankelijk. Gedegen, maar bekijken ieder project weer mt een frisse blik. Met korte lijnen  en op zijn tijd ook de nodige humor. We praten u niet naar de mond, maar denken wel extra goed met u mee.
Spreken we elkaar binnenkort?

advies nodig?

KLEIN KIJKJE IN ONZE PROJECTEN